Αθλητισμός|03.02.2021 19:24

Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0: Πρόκριση με περίπατο

Newsroom

Σε ρυθμό... περιπάτου ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και σε συνδυασμό με το άνετο πέρασμα που είχαν κάνει από το Αγρίνιο πριν από μια εβδομάδα με 3-0, πήραν το εισιτήριο για την οχτάδα με συνολικό σκορ 6-0 και δίχως να ιδρώσουν ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΣ Γιάννινα καθάρισε την πρόκριση με τρία γκολ μέχρι το 13' στο Περιστέρι!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες αλλά και να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά, όπως ο Κάιπερς, ο οποίος στο 30' πέτυχε το 2-0 των Ερυθρόλευκων. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9' ο Μασούρας με θαυμάσιο τελείωμα, ενώ στο 82' ο Ανδρούτσος έπειτα από ασίστ του Κάιπερς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72' Μπουχαλάκης), Μπα (62' Σεμέντο), Χολέμπας, Εμβιλά (46' Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας (83' Τσέλιος), Χασάν (62' Βαλμπουενά), Κάιπερς.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (88' Σκιαδάς), Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (77' Αριγίμπι), Ντάλσιο, Ντουάρτε (63' Τσιγγάρας), Γιάκολις (76' Σκόνδρας), Βέργος (64' Αζάντι).

ΟλυμπιακόςΚύπελλο ΕλλάδαςΟύγκο ΚάιπερςποδόσφαιροΠαναιτωλικός