Αθλητισμός|04.02.2021 21:39

Κύπελλο Ελλάδας, Απόλλων - ΑΕΚ 2-1: Εχασε αλλά προκρίθηκε

Newsroom

Εστω κι αν έχασε με 2-1 στη Ριζούπολη από τον εξαιρετικό και ιδιαίτερα μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στην επικράτηση με 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν είδε το ματς σαν χαμένη υπόθεση και κυνήγησε το... θαύμα της ανατροπής αλλά στο τέλος η Ενωση χαμογέλασε και ακολούθησε τον δρόμο των Παναθηναϊκού, Λαμίας, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Βόλου και Αρη στην οχτάδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για Μαραντόνα - Του έδιναν μπύρα και μαριχουάνα!

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 16' με διπλή προσπάθεια του Ντάουντα. Ωστόσο η ΑΕΚ βρήκε γρήγορα απάντηση με γκολ του Ολιβέιρα στο 20' έπειτα τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με «κεραυνό» του Λαγού στο 27' αλλά το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Απόλλων Σμύρνης: Γιαννακόπουλος, Κάλισιρ (46' Μπρούτσιτς), Λισγάρας, Χουχούμης, Τσαμπούρης, Βιτλής (63' Μαρκ Φερνάντεθ), Λαγός (81' Ρόδης), Τομάς Μπεντινέλι (69' Κραγιόπουλος), Κιτοκό, Μουνιέ, Ντάουντα (46' Ιωαννίδης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια, Σιμόες, Σάκχοβ (63' Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (46' Σιμάνσκι), Νταντσένκο (46' Λιβάι Γκαρσία), Ολιβέιρα (92' Ανσαριφάρντ), Αλμπάνης (84' Μαχαίρας).

Κύπελλο ΕλλάδαςΑΕΚποδόσφαιροΑπόλλων Σμύρνης