Αθλητισμός|06.02.2021 22:23

Συναγερμός στην ΚΑΕ Παναθηναικός: 3 νέα κρούσματα κορονοϊού

Newsroom

Την ανίχνευση τριών ακόμα θετικών κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον αριθμό των «πράσινων» προσβεβλημένων από κορονοϊό να αυξάνεται στους τέσσερις. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στις 7 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, για την 14η αγωνιστική της Α1 Ανδρών/Basket League.

Διαβάστε ακόμα: Με τις μεταγραφές να κάνουν τη διαφορά ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση με τα νέα κρούσματα έρχεται μία μόλις ημέρα έπειτα από τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την Euroleague. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

ΚορονοϊόςμπάσκετΠαναθηναϊκόςκρούσματα