Αθλητισμός|07.02.2021 21:43

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Αήττητος με τριάρα στο ρελαντί

Newsroom

Σε ρυθμό... ρελαντί ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη σε όλες διοργανώσεις και παρέμεινε αήττητος στο εφετινό πρωτάθλημα για 21η σερί αγωνιστική. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και με εκτελεστές τους Εμβιλά, Μασούρα και Ελ Αραμπί, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ στη Super League, διεύρυνε τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ που γκέλαρε με τον Απόλλωνα στην Τούμπα στο +17.

Διαβάστε επίσης: 40 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 - Συγκίνηση στο Καραϊσκάκη για τα θύματα.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με μεγάλη διάθεση το παιχνίδι καθώς προτού συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχε απειλήσει δύο φορές με Ελ Αραμπί και Εμβιλά. Και στο 19' αρχικά ο Ελ Αραμπί νικήθηκε από τον Λυμπεράκη που απέτρεψε σίγουρο γκολ αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Εμβιλά με συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι στο 37', οπότε πρέσαρε ψηλά την άμυνα του ΟΦΗ, έκλεψε την μπάλα και έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά, ο Μασούρας εκτέλεσε σωστά γράφοντας το 2-0.

Λίγο προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και ως εκ τούτου το τέρμα ακυρώθηκε. Τελικά το 3-0 διαμορφώθηκε στο 68' με κεφαλιά του Ελ Αραμπί έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη.

Στο 79' ο Ολυμπιακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει καρέ τερμάτων αλλά ο Φορτούνης αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βάτερμαν.

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64' Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (63' Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (70' Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (39' Φορτούνης), Ελ Αραμπί (70' Χασάν).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61' Μίγγος), Λυμπεράκης, Κοροβέσης (61' Γιαννούλης), Στάικος, Βαφέας (77' Ντε Γκουζμάν), Γρίβας, Στάρτζεον (77' Καστάνιος), Γκαργκαλατζίδης (61' Σαρδινέρο).

ΟΦΗποδόσφαιροΟλυμπιακόςSuperLeague