Αθλητισμός|11.02.2021 15:38
Αυστραλιανό Οπεν: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ κόντρα στον Κοκκινάκη
NewsroomΜεγάλο «διπλό» στην Μελβούρνη πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πέρασε πανηγυρικά στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν επικρατώντας ύστερα από ένα ματς-διαφήμιση για το τένις του Θανάση Κοκκινάκη. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας «καθάρισε» τον Αυστραλό μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό με 3-2 σετ (6-7, 6-4, 6-1, 6-7, 6-4) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γκραν Σλαμ.
Μετά από μια επική μονομαχία διάρκειας 4 ωρών και 32 λεπτών (!), ο Stef προκρίθηκε στον τρίτο γύρο για τρίτη διαδοχική χρονιά κι εκεί θα βρει απέναντί του τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ, Νο.95, τον παρτενέρ του στην προπόνηση κατά της διάρκεια της καραντίνας!
Διαβάστε ακόμη
- «Καταστροφή ζήτησης»: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν θα μπορούσε να ισοπεδώσει την οικονομία των ΗΠΑ
- ΥΠΕΞ για Global Sumud Flotilla: Ζητήσαμε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του - Να υπάρχει σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου
- Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα φιλικά AI chatbots - Η μεγάλη «παγίδα» και τα SOS των επιστημόνων
- Η πιο περίεργη εκδίκηση: Τον απέλυσαν από φαστφουντάδικο και τους έκλεψε 80.000 δολάρια με ψεύτικες παραγγελίες