Αθλητισμός|08.01.2019 23:20

Λίστα με αντι-Πρίγιοβιτς βγάζουν στον ΠΑΟΚ - Το μήνυμα του Γ. Σαββίδη

Αντώνης Τσακαλέας

Ξεκάθαρο μήνυμα με πολλές προεκτάσεις έστειλε ο Γιώργης Σαββίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, μπορείς πάντα να αντικατασταθείς», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ και την πλευρά του παίκτη να βρίσκονται στις συζητήσεις περισσότερο για τη μετακίνηση του παίκτη στη Σαουδική Αραβία και λιγότερο για την παραμονή στην ομάδα, δεδομένης της επιθυμίας του «Πρίγιο» να αποδεχτεί την πρόταση των 25 εκατομμυρίων για 4,5 χρόνια.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Ιβάν Σαββίδη δεν έγινε την Τρίτη (8/1), καθώς κανείς εκ των δυο δεν βρέθηκε, για διαφορετικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί το τέλος του συγκεκριμένου «σήριαλ» να μην ήρθε χθες, όμως αυτό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είναι πως οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν προς την κατεύθυνση της αντικατάστασης του Σέρβου επιθετικού, καθώς άπαντες λαμβάνουν ως δεδομένο το αρνητικό σενάριο (που θέλει τον Πρίγιοβιτς να μετακομίζει στην Αλ Ιτιχάντ) που με βάση όλα όσα έχουν καταγραφεί είναι και το πλέον πιθανό.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκίνησει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα. Οι ασπρόμαυροι φαίνεται να έχουν καταλήξει σε μια λίστα ποδοσφαιριστών, με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι εξ' αρχής μέσα σε αυτή, αλλά να μην «παίζει» μόνος του. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, και με τις πιθανότητες ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων να παραμένουν μικρές, το ζητούμενο για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είναι άλλο από την όσον το δυνατόν μικρότερη διάρκεια διαδικασιών αντικατάστασης του Πρίγιοβιτς.

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα βήματα που απαιτούνται έχουν γίνει, και αυτά δεν είναι άλλα από το «κοσκίνισμα» της λίστας που από τη πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε και τις πρώτες διερευνητικές επαφές (έστω μέσω τρίτων στις περισσότερες) προκειμένου να γίνουν γνωστές οι τιμές εκκίνησης σε κάθε μια από τις περιπτώσεις. Το «σήριαλ» Πρίγιοβιτς βρίσκεται στη κορυφή της (εσωτερικής και όχι μόνο) επικαιρότητας, και την ίδια στιγμή υπάρχουν και τα θέματα των ανανεώσεων όπως και την προσθήκης εσωτερικού μέσου που δεν θα μείνουν για πολύ στη «σκιά» του ζητήματος που προέκυψε τη τελευταία εβδομάδα.

Γιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚΑλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς