Αθλητισμός|12.02.2021 22:51

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν και οι Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι

Newsroom

Επτά ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε διάστημα 48 ωρών καθώς μετά τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Γιώργο Μασούρα και Ρούμπεν Σεμέδο, σειρά πήραν οι Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μάριος Βρουσάι. Απαντες αποτελούν βασικές επιλογές στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος οδήγησε στο πρωτάθλημα του 2020 αλλά έχει τους Πειραιώτες στην κορυφή και το 2021. Με καρέ ανακοινώσεων οι Ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό ότι και οι τέσσερις παίκτες επέκτειναν τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2024.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια κόσμου η Μπάγερν, έκανε το απόλυτο με 6x6

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά. Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ» ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Καμαρά.

Για τον Μπα, η ΠΑΕ ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Μπα. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο Ουσεϊνού Μπα το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Αζαξιό Γκαλεζέκ και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη συλλογή τίτλων αμέσως, καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κέρδισε» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης».

Αναφορικά με την ανανέωση του Μπα, οι Πειραιώτες σημειώνουν τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Μπα. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο Ουσεϊνού Μπα το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Αζαξιό Γκαλεζέκ και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη συλλογή τίτλων αμέσως, καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κέρδισε» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης».

Τέλος για τον Βρουσάι από τον Ολυμπιακό έγραψαν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί "τέκνο" του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16/4/2018 σε αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία και τη Βίλεμ λογίζεται πλέον ως ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας με τρεις συμμετοχές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 έχοντας πλέον γράψει το όνομά του και στην εθνική ανδρών».

ποδόσφαιροΟυσεϊνού ΜπαΜαντί ΚαμαράΟλυμπιακόςΛάζαρ Ραντζέλοβιτς