Αθλητισμός|13.02.2021 16:53

Παναγιώτης Φασούλας για Μαριέλλα: «Είναι καλύτερη από μένα»

Newsroom

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησαν στο Open Sport και την Έλβη Μιχαηλίδου, ο Παναγιώτης και η Μαριέλλα Φασούλα, με την μοναδική σχέση πατέρα- κόρης να πρωταγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Για το γκολ - φάουλ της Μαριέλλας

Π.Φ. : «Μεγάλη περηφάνια και χαρά γιατί από τα χέρια της μπήκε το καλάθι που μας έφερε την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ. Μεγάλη συγκίνηση, γιατί αυτές οι στιγμές είναι που μένουν στην μνήμη ενός αθλητή».

Μ.Φ.: «Γύρισα και κοίταξα την 5αδα που ήταν στο παρκέ και μου έδωσαν πολύ αυτοπεποίθηση. Δεν είχα επιλογή να τη χάσω τη βολή και δεν είχα και χρόνο να σκεφτώ. Μέσα στο μυαλό μου ήταν: "Πήγαινε και βάλε τη βολή"».

Για το μπάσκετ και τα κοινά στοιχεία τους

Π.Φ.: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι απολαμβάνει περισσότερο να βλέπει τη Μαριέλλα γιατί έχει πολύ καλύτερη επαφή με το καλάθι από εμένα και συμφωνώ απόλυτα έχει πολύ καλύτερη επαφή, είναι πολύ ευχάριστο για μένα να τη βλέπω να αγωνίζεται. Νομίζω πως είχε δίκιο ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, είναι καλύτερη»!

Μ.Φ: «Μικρή δεν ήμουν καθόλου καλή. Τους λέγανε στο Μέμφις όταν ήμασταν να μη συνεχίσω το μπάσκετ. Δεν ήξερα τους κανόνες αλλά βελτιώθηκα».

Π.Φ.: «Είχε πρόβλημα με την αίσθηση του χώρου η Μαριέλλα...»

Για τη σχέση πατέρα - κόρης:

Μ.Φ.: «Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτά που έχει καταφέρει ο μπαμπάς μου. Είναι θρύλος, είναι legend...Για μένα όμως η σχέση μας ήταν κανονική. Το μπάσκετ ήταν παντού στο σπίτι. Είχαμε πολύ κανονική σχέση»

Π.Φ.: «Εγώ είμαι λίγο αυστηρός στην κριτική μου, γιατί πιστεύω η καλόπιστη κριτική είναι αυτή που σε κάνει καλύτερο. Η Μαριέλλα ήταν από μικρή πολύ ολιγαρκής, σε αντίθεση με τον αδερφό της που μπορούσε να ζητήσει για δώρο ακόμα και ένα υπερωκεάνιο, η Μαριέλλα ζητούσε μικρά και φθηνά δώρα»

Παναγιώτης ΦασούλαςμπάσκετΜαριέλλα ΦασούλαΕυρωμπάσκετ