Αθλητισμός|13.02.2021 19:50

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Ολα μηδέν στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Newsroom

Στο μηδέν (0-0) κόλλησαν ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες μολονότι παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα για έβδομη σερί (!) αγωνιστική, δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων που άρχισε στις 6 Ιανουαρίου. Παρ' όλα αυτά παρέμειναν σε θέση ισχύος για την είσοδο στα πλέι οφ καθώς βρίσκονται σταθερά στην έκτη θέση στο +12 από τον έβδομο Ατρόμητο.

Από την άλλη, η Λαμία που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και να αποφύγει τον υποβιβασμό, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα παραμένοντας παράλληλα για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη. Πάντως, ο Αστέρας ήταν καλύτερος κυρίως στο α' ημίχρονο, οπότε απείλησε στο 24'  με τον Μπαράλες να σημαδεύει το αντίπαλο δοκάρι, ενώ το γκολ που πέτυχε στο 26' ο Φερνάντεθ ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR για επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο. Στο β' ημίχρονο η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της αφήνοντας λιγότερους χώρους στον Αστέρα που δεν μπόρεσε να φτάσει σε ουσιαστική απειλή. Κάπως έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα...

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Πασαλίδης (92' Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο (80' Τιλίκα), Κρέσπι (58' Ριέρα), Μπαράλες.

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64' Μπα), Ρόμανιτς (86' Τζέιμς), Ντέλετιτς (64' Γκαζαριάν), Καραμάνος (93' Αραμπούλι).

Αστέρας ΤρίποληςΛαμία ΠΑΕποδόσφαιροSuperLeague