Αθλητισμός|13.02.2021 21:54

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2-1: Ασταμάτητη η Ελαφρά Ταξιαρχία

Newsroom

Ο Απόλλων Σμύρνης κυριάρχησε στη Ριζούπολη του Ατρομήτου με 2-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχία στο 903ο παιχνίδι του ρέκορντμαν Γιώργου Παράσχου σε ρόλο προπονητή, που τιμήθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα, έκαναν το καλύτερο δώρο στον πολύπειρο κόουτς, ο οποίος συμπλήρωσε 50 χρόνια στα ελληνικά γήπεδα! Αντιθέτως, πίκραναν τον Σάββα Παντελίδη στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Περιστεριωτών, που γνώρισαν μια ακόμη ήττα και φαίνεται να χάνουν οριστικά το... τρένο για την έκτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Κόλλησαν στο μηδέν Αστέρας Τρίπολης και Λαμία

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Μπετινέλι στο 42' έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ντάουντα και τον Κολ, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 67' ο Ντάουντα με φανταστική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα. Ο Ατρόμητος το μόνο που πέτυχε μέχρι το φινάλε του ματς ήταν να μειώσει στο 90' με τον Μαυρομάτη, ο οποίος στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα. Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων ξόρκισε και τον δαίμονα στα εντός έδρας παιχνίδια καθώς ήταν μόλις η δεύτερη επικράτησή του στη Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Φατιόν (70' Φερνάντεθ), Σλίβκα, Κολ (87' Κάλισιρ), Μπετινέλι (70' Κιτοκό), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (34' Ντάουντα).

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος (85' Μάτιτς), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (85' Μαυρομάτης), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (74' Εντομβόγι), Κωτσόπουλος (74' Ραμπέγιο), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (59' Μανούσος).

SuperLeagueΓιώργος ΠαράσχοςποδόσφαιροΑπόλλων ΣμύρνηςΑτρόμητος