Αθλητισμός|14.02.2021 00:10

Serie A: Χαστούκι της Σπέτσια στη Μίλαν, ζημιά της Νάπολι στη Γιουβέντους

Newsroom

Η Νάπολι ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους καθώς επικράτησε 1-0 για την 22η αγωνιστική της Serie A και έκανε άλμα... Champions League καθώς σκαρφάλωσε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τους Μπιανκονέρι. Η ζημία που υπέστη η Γιουβέ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» είναι μεγάλη δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Στα τελευταία επτά ματς ήταν αήττητη αλλά μετά απ' αυτή την ήττα έμεινε στο -7 από την προπορευόμενη Μίλαν που όμως δέχθηκε ηχηρό χαστούκι από τη Σπέτσια καθώς ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Ιντερ να πατήσει κορυφή, εφόσον όμως νικήσει τη Λάτσιο στο κυριακάτικο ντέρμπι (14/2, 21.45).

Διαβάστε επίσης: Τρένο ασταμάτητο η Μάντσεστερ Σίτι, σάρωσε την Τότεναμ

Η Νάπολι πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού και ηγέτη της Λορέντσο Ινσίνιε στο 31' και κατόρθωσε να διατηρήσει μέχρι τέλους, με νύχια και με δόντια το 1-0 που της χάρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Η Γιουβέντους προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία του Σαββατιάτικου προγράμματος, η Σπέτσια σόκαρε τη Μίλαν επικρατώντας 2-0 με γκολ του Ματζιόρε στο 56' και του Μπαστόνι στο 67'.

ποδόσφαιροSerie AΣπέτσιαΓιουβέντουςΝάπολιΜίλαν