Αθλητισμός|14.02.2021 18:08

Αρης - Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησε στον... χιονιά και στο τείχος του Δέλλα

Newsroom

Ο Αρης κόλλησε στον... χιονιά και έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Κλ. Βικελίδης για την 22η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις νίκες μετά το πέρασμα από το ΟΑΚΑ και πλέον δίνει το... δικαίωμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, εφόσον νικήσουν, να ισοβαθμήσουν στη δεύτερη θέση και στον Παναθηναϊκό να πλησιάσει ακόμη περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ - ΑΕΚ: Χιονισμένο τοπίο στο Αλκαζάρ και αναβολή - Σέντρα ξανά τη Δευτέρα

O Αρης βρήκε δίχτυα μόλις στο 7' με τον Γκάμα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά η αποτελεσματική άμυνα των παικτών του Παναιτωλικού και ο εξαιρετικός Κνετ αναχαίτισαν κάθε προσπάθεια των Θεσσαλονικέων. Ιδίως ο Αυστριακός γκολκίπερ ήταν ανίκητος καθώς αντέδρασε εξαιρετικά στο 21' σε σουτ του Μπερτόλιο, στο 61' σε κεφαλιά του Μπρούνο και στο 73' σε μακρινό δυνατό σουτ του Γκάνεα.

Αρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε (79' Σάκιτς), Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (70' Μήτρογλου), Μπερτόλιο (59' Σίλβα), Μαντσίνι (59' Μπρούνο).

Παναιτωλικός: Κνετ, Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Περέιρα, Τσιγγάρας (92' Μεντόσα), Ταχάρ (79' Εντινγκά), Ντίας, Μπαρμπόσα (92' Μαλής), Αριγίμπι (83' Ντάλσιο), Καρέλης.

ΑρηςΠαναιτωλικόςποδόσφαιροSuperLeague