Αθλητισμός|14.02.2021 18:14

ΑΕΛ - ΑΕΚ: Χιονισμένο τοπίο στο Αλκαζάρ και αναβολή - Σέντρα ξανά τη Δευτέρα

Newsroom

Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε (και) τη Λάρισα οδήγησε σε αναβολή του αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League. Το στάδιο Αλκαζάρ... ντύθηκε στα λευκά και η αναμέτρηση ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί καθώς το χιόνι κάλυψε την έδρα της ΑΕΛ απ' άκρη σε άκρη. Ως εκ τούτου, ο διαιτητής του αγώνα Ευστάθιος Γκορτσίλας, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στο Αλκαζάρ, κι αφού έλεγξε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, έλαβε την απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ο αγώνας της ΑΕΛ με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, τουτέστιν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17.15.

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ αναβάλλεται, λόγω του ότι "ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένος από χιόνι ύψους 15-20 εκ.". Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Super League.

Προηγουμένως, οι δύο ομάδες κατέθεσαν τις θέσεις τους σε διαιτητή και παρατηρητή. Από την πλευρά της ΑΕΚ ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, τόνισε τα εξής: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά. Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου, έλεγε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολο να είναι έτοιμος και για σήμερα και για την Δευτέρα. Αλλά τελικά το απόγευμα, η θέση είναι πως γι' αύριο όλα θα είναι εντάξει». 

(copyright: Intime)

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο κ. Χριστακόπουλος απάντησε ότι: «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο γι' αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται πως θα είναι εντάξει». Συμπλήρωσε πως το χιόνι έχει ήδη αρχίσει να λιώνει κι ότι πλέον έχουν εγγύηση πως το γήπεδο θα είναι εντάξει.

(copyright: Intime)
ποδόσφαιροΑΕΛSuperLeagueΑΕΚχιόνια