Αθλητισμός|14.02.2021 19:57

ΟΦΗ - Βόλος 1-2: Μεγάλο «διπλό» των Θεσσαλών στο Ηράκλειο

Newsroom

Ο Βόλος πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα του ΟΦΗ με 2-1 και έβαλε τέλος στο σερί των τριών ηττών που είχε στη Super League. Αντιθέτως, η Κρητική ομάδα που γνώρισε την έκτη σερί ήττα της, βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στη εσωστρέφεια καθώς έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι μπορούν να... σιχτιρίζουν και την τύχη τους καθώς είχαν δύο δοκάρια που εφόσον είχαν μετατραπεί σε γκολ ενδεχομένως να άλλαζε κι ιστορία του ματς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ - ΑΕΚ: Χιονισμένο τοπίο στο Αλκαζάρ και αναβολή - Σέντρα ξανά τη Δευτέρα

Ο Βόλος άρχισε το παιχνίδι... δαιμονισμένα καθώς μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Περέα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ριένστρα, ενώ στο 22' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και δεύτερη φορά καθώς ο Δουβίκας σε μια γρήγορη αντεπίθεση τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το 0-2. Στο 32' ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του καθώς ο Γιαννούλης «σημάδεψε» το δοκάρι.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με αποφασιστικότητα και διάθεση για να κυνηγήσει το... θαύμα της ανατροπής. Κι αφού ο Ντε Γκουζμάν νικήθηκε από τον Κλέιμαν στο 47' και ο Στάικος (ξανά) από το δοκάρι (το δεύτερο για τον ΟΦΗ) στο 51', ο Καστάνιος σκόραρε για τους Κρητικούς στο 63'.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (62' Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Βαφέας (76' Σόουζα), Στάικος, Ντε Γκουζμάν (61' Γρίβας), Σαρδινέρο, Καστάνιος.

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Ριένστρα (46' Κιάκος), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (76' Ρενάτο Σάντος), Μαρτίνες (92' Κρητικός), Περέα, Μπαρτόλο (66' Σάντσες), Δουβίκας.

ΟΦΗΒόλος ΝΠΣSuperLeagueποδόσφαιρο