Αθλητισμός|14.02.2021 18:12

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Νέα γκέλα και χαμόγελα για τη Σίτι

Newsroom

Ολοι δουλεύουν για τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League καθώς μετά την ήττα (3-1) της Λίβερπουλ από τη Λέστερ, ακολούθησε και η γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι στραβοπάτησαν (1-1) στην έδρα της προτελευταίας Γουεστ Μπρομ κι έχασαν έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου καθώς έμεινε στο -7 από τη συμπολίτισσα Σίτι που έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ - ΑΕΚ: Χιονισμένο τοπίο στο Αλκαζάρ και αναβολή - Σέντρα ξανά τη Δευτέρα

Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε πως το τελευταίο διάστημα δεν πατάει τόσο σταθερά όσο τον προηγούμενο μήνα καθώς στα πιο πρόσφατα έξι ματς έχει μόλις δύο νίκες και τέσσερις γκέλες (3 ισοπαλίες, 1 ήττα). Η Γουέστ Μπρομ αιφνιδίασε τη Γιουνάιτεντ καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Ντιανέ και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προτού κλείσει το ημίχρονο με τον Μπρούνο Φερνάντες (48'), το 1-1 δεν άλλαξε στο β' ημίχρονο και η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε στον... άσο.

Προηγουμένως, η Γουλβς πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον με 2-1. Ο Ινγκς άνοιξε το σκορ στο 25' για τους γηπεδούχους, αλλά οι Λύκοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέβες στο 55' και ένα τέρμα του Νέτο στο 66' έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

Premier LeagueΓουέστ ΜπρομΜάντσεστερ Γιουνάιτεντποδόσφαιρο