Αθλητισμός|14.02.2021 23:46

Ιντερ - Λάτσιο 3-1: Κυριάρχησε με τρομερό Λουκάκου και πάτησε κορυφή στη Serie A

Newsroom

Η Ιντερ θριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Λάτσιο με 3-1 και δεν έχασε την ευκαιρία για να πατήσει στην κορυφή της Serie A. Οι Νερατζούρι εκμεταλλεύτηκαν τη σαββατιάτικη ήττα της Μίλαν από τη Σπέτσια, κυριάρχησαν στη μάχη με τους Λατσιάλι στο Μεάτσα και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας διαφορά ενός βαθμού από τους Ροσονέρι και οχτώ από την τέταρτη πια Γιουβέντους που επίσης έχασε από τη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Τρίτη σερί νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με γκολάρες Μπενζεμά και Κρόος

Η Ιντερ είχε σε σπουδαία βραδιά τον ασταμάτητο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 22' (με πέναλτι) και στο 45', ενώ έβγαλε και φανταστική ασίστ έπειτα από τρομερή ενέργεια στο 64' προς τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1. Είχε μεσολαβήσει γκολ του Εσκαλάντε στο 61' για τη Λάτσιο, που όμως δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε

Προηγουμένως, η Ρόμα νίκησε 3-0 την Ουντινέζε με δύο γκολ του Βερετί κι ένα του Πέδρο και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Serie A καθώς προσπέρασε τη Γιουβέντους. Επίσης, η Αταλάντα επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 στην έδρα της Κάλιαρι χάρη σε γκολ του Μουριέλ στο 90', ενώ η Σαμπντόρια επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Φιορεντίνα και η Σασουόλο 1-2 στην έδρα της Κροτόνε.

Serie AποδόσφαιροΛάτσιοΙντερ