Αθλητισμός|14.02.2021 23:07

Βαθμολογία Super League: Τρίτος ο Παναθηναϊκός, μια ανάσα από Αρη

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς η νίκη του με 2-1 στη Λεωφόρο δεν ήταν μόνο μια επικράτηση γοήτρου επί του «αιώνιου αντιπάλου», του οποίου έσπασε το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν και μια νίκη ουσίας. Οι Πράσινοι συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί που έχουν δημιουργήσει από το ξεκίνημα του 2021, μετρούν εννέα ματς δίχως ήττα με απολογισμό επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Απόρροια μάλιστα αυτής της εκπληκτικής πορείας είναι η άνοδος του Τριφυλλιού στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League και η απειλή που νιώθει πλέον ο δεύτερος Αρης που έχει δύο βαθμούς περισσότερους (42 βαθμούς) καθώς γκέλαρε με τον Παναιτωλικό στο Κλ. Βικελίδης.

Διαβάστε επίσης: Χιονισμένο τοπίο στο Αλκαζάρ, χιονοπόλεμος και αναβολή στο ΑΕΛ - ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στους 41 προσπέρασε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που είναι στους 40 αλλά έχουν παιχνίδι λιγότερο καθώς ο μεν Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και η ΑΕΚ την ΑΕΛ στη Λάρισα, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17.15.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει φαβορί για την κατάληψη της έκτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ καθώς βρίσκεται στο +10 από τον έβδομο Βόλο, ενώ στην ουρά παραμένουν Παναιτωλικός (14 β.), Λαμία (12 β.) και ΑΕΛ (9 β.) που φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους...

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

ΠΑΟΚΠαναθηναϊκόςΑΕΚΑρηςSuperLeagueΟλυμπιακός