Αθλητισμός|18.02.2021 11:35

Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ: Κόντρα με παρελθόν τσακωμών στα ημιτελικά του Australian Open

Newsroom

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Australian Open, ωστόσο δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Μπορεί τους τελευταίους μήνες η σχέση τους να έχει γίνει πιο... αρμονική, όμως πάντα θα υπάρχει μια ένταση όταν βρίσκονται αντιμέτωποι στο court.

Όλα ξεκίνησαν στην πρώτη τους αναμέτρηση πριν από τρία χρόνια στον πρώτο γύρο του Miami Open. Στο τέλος του αγώνα, όταν ο Μεντβέντεφ καθάρισε τη νίκη σε τρία σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φέρεται να τον έβρισε στα ρωσικά στον δρόμο προς την καρέκλα του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξη του Ρώσου: «Καλύτερα να σκάσεις. Στέφανε, θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Πας στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά χτυπάς net και δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με, κοίταξέ με!».

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς - «Το έκανα και για την Ελλάδα» - Τι απάντησε για την κριτική που δέχεται

Ο διαιτητής προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος συνέχισε: «Αυτός το άρχισε. Αυτός το άρχισε. Είπε σκατορώσε, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Δεν ξέρει πώς να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν λέει τίποτα, δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και αυτός ούτε που με κοιτάει». Ο Στέφανος έφυγε... κύριος από το γήπεδο, χωρίς να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Επική ανατροπή Τσιτσιιπά επί Ναδάλ και πρόκριση στους 4 του Australian Open

Ντανίλ ΜεντβέντεφAustralian OpenΣτέφανος Τσιτσιπάς