Αθλητισμός|18.02.2021 19:16

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1: Τρίποντο... παραμονής στη Ριζούπολη

Newsroom

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Λαμία στην έδρα του Απόλλωνα με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι από την 6η αγωνιστική της Super League κάνοντας άλμα παραμονής. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που παραμένει αήττητη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, προσπέρασε τον Παναιτωλικό που μάλιστα έχει και δύο ματς περισσότερα, ενώ άφησε πίσω της στο -6 την ΑΕΛ με ίδιο αριθμό αγώνων.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τη Λαμία να βρίσκει ένα πολύτιμο γκολ στο 32' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι, ο οποίος έχει μετατρέψει σε trademark το... πηδηματάκι-προσποίηση προτού σουτάρει. Ο Βέρχουλστ ξεγελάστηκε και μολονότι προσπάθησε να αποκρούσει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1: ΠΑΣάς στο Αγρίνιο με μεγάλη ανατροπή - Τα γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν εκείνος που ανέλαβε τα ηνία στο ματς, είχε φάσεις για να ισοφαρίσει, όπως η ευκαιρία του Τομάς, τον οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Επασί. Η Λαμία έμεινε και με δέκα παίκτες στο 87' λόγω αποβολής του Ρόμανιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά άντεξε στην πίεση και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Super League.

Απόλλων: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (87' Ντομίνγκες), Τσαμπούρης (77' Μπαξεβανίδης), Τσιλούλης, Φατιόν (77' Μουνιέ), Σλίβκα, Τομάς, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90' Μπιάρνασον), Αραμπούλι (73' Τζέιμς), Ρόμανιτς, Καραμάνος (82' Μπα).

Διαβάστε επίσηςΤσιτσιπάς - Μεντβέντεφ: Κόντρα με παρελθόν τσακωμών στα ημιτελικά του Australian Open

SuperLeagueΑπόλλων ΣμύρνηςΛαμία ΠΑΕποδόσφαιρο