Αθλητισμός|21.02.2021 00:18

Ολυμπιακός: Συμφώνησαν με Κώστα Κουφό οι Ερυθρόλευκοι

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κουφό σε μια αιφνιδιαστική μεταγραφική κίνηση. Ο έμπειρος σέντερ ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα και έκανε προπονήσεις μόνος του στις ΗΠΑ, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας 3,7 πόντους και 2,8 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague.

Πρόκειται για μια συμφωνία που ευνοεί και τις δυο πλευρές καθώς αφενός ο Ολυμπιακός ενισχύεται στη ρακέτα με έναν έμπειρο Έλληνα παίκτη, αφετέρου ο Κώστας Κουφός θα βγει από την αγωνιστική απραξία και θα βρει ρυθμό στο υψηλότερο επίπεδο. Αξίζει να τονιστεί πως η συμφωνία έχει ορίζονται 40 ημερών καθώς η Regular Season της Euroleague ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Ο Κουφός έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού το deadline για μεταγραφές είναι μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και η option για συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο - Το πήρε προσωπικά και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των Μπακς

Ο Κώστας Κουφός, ο οποίος επιλέχθηκε στο draft από τους Γιούτα Τζαζ, έχει αγωνιστεί επίσης στο NBA με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Ντένβερ Νάγκετς, του Μέμφις Γκρίζλις και τους Σακραμέντο Κινγκς, προτού μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Κουφό για συνεργασία ως το τέλος της φετινής σεζόν» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

T

Διαβάστε επίσης: Australian Open - Η Ναόμι Οσάκα ξαναφόρεσε το στέμμα στη Μελβούρνη

Κώστας ΚουφόςμπάσκετEuroleagueΟλυμπιακός