Αθλητισμός|29.10.2018 08:27

ΠΑΟΚ: Με οδηγό τον Πρίγιοβιτς κόντρα στον ΠΑΟ!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ για 60ό παιχνίδι (µε εκπληκτικά στατιστικά: 43 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και δύο µατς που το ένα δεν άρχισε και το άλλο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ), θα πάει στα σίγουρα. Εχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Μαουρίσιο και θα ποντάρει στα δυνατά «χαρτιά» του.

Ο «Δικέφαλος» επενδύει στην εκπληκτική κατάσταση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που διανύει ακόµη µία εξαιρετική σεζόν µε 10 γκολ σε 16 συµµετοχές και 5 γκολ σε 10 αγώνες στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο 28χρονος θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό, κόντρα στον οποίο σκοράρει µε ευκολία. Σε πέντε αγώνες έχει πετύχει τέσσερα γκολ, εντός και εκτός έδρας. Στη Λεωφόρο πέτυχε δύο γκολ στο περσινό 0-3, ενώ στην Τούµπα έχει πετύχει από ένα γκολ, σε πρωτάθληµα και Κύπελλο. Στον πάγκο πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα βρεθεί ο Ακπόµ, καθώς ο Λουτσέσκου τον πήρε στην αποστολή αφήνοντας εκτός τον Καρέλη.

Επικρατέστεροι για τα δύο άκρα της επίθεσης είναι οι Ζαµπά και Μπίσεσβαρ, ενώ στον άξονα της µεσαίας γραµµής ο Πέλκας θα έχει πίσω του τους Κάνιας και Βέρνµπλουµ. Στην άµυνα τα πράγµατα είναι ξεκάθαρα µετά την επιστροφή του Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυµατισµό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστηµα. Ο Λέο Μάτος θα πάρει θέση στο απέναντι άκρο από τον Πορτογάλο, στη δεξιά πτέρυγα, οι Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άµυνας, ενώ στην εστία θα βρίσκεται, όπως πάντα, ο Πασχαλάκης. Ο Χατσερίντι έµεινε εκτός αποστολής, ενώ τη 18άδα απαρτίζουν οι Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνµπλουµ, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ληµνιός, Ουάρντα, Ζαµπά, Ακπόµ, Πρίγιοβιτς.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έσπευσε να υπενθυµίσει τη συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα για το ζήτηµα της εφαρµογής του συστήµατος VAR, χωρίς όµως να υπάρχουν αποτελέσµατα. Ο αµυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι παρακολούθησε ένα βίντεο από αγώνα στην Κίνα και αναρωτήθηκε στα σόσια µίντια: «Στην Κίνα έχουν VAR. Είναι ώρα για αλλαγές στην Ελλάδα...».

Στα Τέµπη

Ο Γιώργος Σαββίδης, µέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του µεγαλοµετόχου Ιβάν Σαββίδη, βρέθηκε χθες στα Τέµπη, στο µνηµείο των έξι αδικοχαµένων οπαδών του ΠΑΟΚ, που έφυγαν από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου 1999, προκειµένου να τιµήσει τη µνήµη τους 

ΠΑΟΚΑλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς