Αθλητισμός|20.02.2021 21:07

Ολυμπιακός: Μπλεξίματα με την αστυνομία ο Κώστας Καραπαπάς

Newsroom

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά οδηγήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, καθώς συνελήφθη κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (20/2) για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Το στέλεχος της πειραιώτικης ομάδας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραπαπάς το πρωί του Σαββάτου (20/2) έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή της τσάντας του, στην οποία μέσα υπήρχε το όπλο του. Ωστόσο, παράλληλα σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου. Οπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία. Ακολούθως οδηγήθηκε στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όπου ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ, κατόπιν αιτήματός του, αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσηςΕριξε «βόμβα» η Μπαρτσελόνα με Πάου Γκασόλ

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε μεταξύ άλλων για το περιστατικό σε λογαριασμό του στα social media: «Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου. Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους. Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν».

Διαβάστε επίσης: Ορθια στο Περιστέρι η ΑΕΛ με Ατρόμητο αλλά και πάλι χωρίς νίκη

Κώστας ΚαραπαπάςΟλυμπιακός