Αθλητισμός|21.02.2021 00:09

La Liga: Γκέλαρε ξανά η Ατλέτικο, πλησιάζει κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom

Η Λεβάντε έριξε «βόμβα» στο Wanda Metropolitano επικρατώντας 0-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε το δώρο ανεκμετάλλευτο. Οι Μερένχες επικράτησαν αγχωτικά με 1-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ και μείωσαν τη διαφορά από τη συμπολίτισσα και προπορευόμενη στη βαθμολογία της La Liga, Ατλέτικο στους τρεις βαθμούς έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Το γκολ του Κασεμίρο στο 65' ήταν «χρυσό» για τη Ρεάλ Μαδρίτης που πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και ξαναμπήκε στη μάχη για τον τίτλο. Αντιθέτως, η Ατλέτικο που έκανε την τρίτη γκέλα στα τελευταία τέσσερα ματς και τη δεύτερη σερί με αντίπαλο τη Λεβάντε με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλη (1-1) μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής ματς, έχασε το μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε καθώς διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Σημειωτέον ότι η Λεβάντε, που επικράτησε με γκολ του Χοσέ Λουίς Μοράλες στο 30' και του Ντε Φρούτος στις καθυστερήσεις, είχε περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Ρεάλ!

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη Εθνική πόλο - Διέλυσε τη Ρωσία και πάει Ολυμπιακούς Αγώνες για 11η σερί φορά

Προηγουμένως, η Βαλένθια αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε από το 64' μετά την αποβολή του Ρούμπεν Μπλάνκο και κατάφερε να πάρει «χρυσό» τρίποντο με δύο γκολ (2-0) εις βάρος της Θέλτα στις καθυστερήσεις (Βαγιέχο 94', Γκαμεϊρό 98') και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, η Ελτσε πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα νικώντας στην έδρα της την Εϊμπαρ με 1-0 (Ντάνι Κάλβο 33').

Διαβάστε επίσης: Ορθια στο Περιστέρι η ΑΕΛ με Ατρόμητο αλλά και πάλι χωρίς νίκη

La LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΒαγιαδολίδΑτλέτικο ΜαδρίτηςΒαλένθιαΛεβάντε