Αθλητισμός|21.02.2021 18:20

Βόλος - Απόλλων 2-0: Με Δουβίκα και Ριένστρα ελπίζει για εξάδα

Newsroom

Ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του μετά την επικράτηση στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, ανέβηκε στην έβδομη θέση και διατήρησε τις ελπίδες του για το όνειρο της εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League. Η θεσσαλική ομάδα απέφυγε τις κακοτοπιές στο ξεκίνημα του παιχνιδιού απέναντι στη μαχητική Ελαφρά Ταξιαρχία και στη συνέχεια πάτησε... γκάζι για μια πολύτιμη νίκη που τη σταθεροποιεί στο μέσον της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει στο 5' σε διπλή απειλή με Ιωαννίδη και Χουχούμη και στο 28' με τον Μπεντινέλι, που αστόχησε σε τετ α τετ. Κι αφού γλύτωσε τα χειρότερα ο Βόλος, άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δουβίκα στο 34' (το κέρδισε ο Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη).

Διαβάστε επίσης: Πετούσε φωτιές ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Λαμία

Ο Βόλος έχοντας το πλεονέκτημα του ενός γκολ, μπήκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση στο β' ημίχρονο και στο 52' έπειτα από ωραία συνδυασμό του Μπαρτόλο με τον Ριένστρα, ο Ολλανδός σούταρε, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα για το τελικό 2-0. Στη συνέχεια ο Απόλλων προσπάθησε να σκοράρει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο Βόλος διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι και σφράγισε το πολύτιμο τρίποντο.

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86' Σάντσες), Νίνης (65' Τέκιο), Μαρτίνες (46' Μπαριέντος), Περέα (57' Ρενάτο).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46' Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72' Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (59' Μαρκ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72' Μουνιέ), Φατιόν (59' Λαγός).

Διαβάστε επίσης: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυρίαρχος στο Australian Open για ένατη φορά

SuperLeagueΑπόλλων ΣμύρνηςποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣ