ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0: Εβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με Παμλίδη
NewsroomΤο εκπληκτικό come back και η ανατροπή που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι Κυπέλλου, φαίνεται ότι έδωσε ώθηση στην ομάδα των Ιωαννίνων για να σπάσει την... κατάρα στους Ζωσιμάδες. Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και νίκησε για πρώτη φορά στο σπίτι της σε αγώνα της Super League μετά από έξι σερί γκέλες και την επικράτηση με τη Λαμία στις 6 Δεκεμβρίου. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ παραμένει σε δύσκολη θέση καθώς ηττήθηκε για έβδομο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 7 Ιανουαρίου και για δέκα ματς!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε με... φόρα από εκεί που έμεινε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ. Ο Καρτάλης εκτέλεσε φάουλ κι ο Παμλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Η κυριαρχία των Γιαννιωτών στο γήπεδο δεν επέτρεψε στην κρητική ομάδα να αντιδράσει, ενώ θα μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει νωρίτερα το τρίποντο αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Διαβάστε επίσης: Πετούσε φωτιές ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Καρτάλης (60' Κρίζμαν), Ντομίνγκες, Ελευθεριάδης (89' Πήλιος), Κάστρο, Παμλίδης (60' Μπρένερ), Λεό (78' Λιάσος).
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64' Λυμπεράκης), Στάικος, Ντε Γκουζμάν (69' Φερέιρα), Νέιρα (15' Βαφέας), Στούρτζεον, Καστάνιος, Γρίβας (69' Μπαλογιάννης).
Διαβάστε επίσης: Με Δουβίκα και Ριένστρα ελπίζει για εξάδα ο Βόλος που νίκησε τον Απόλλωνα
- Τέλος τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία: Γιατί «πέφτει στο κενό» το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- «Πλοκάμια» στη μισή Ελλάδα είχε το κύκλωμα που «πείραζε» μετρητές: 105 οι κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους γνωστές εταιρείες
- Τάκης Γκώνιας: Το απρόβλεπτο «αντίο» ενός ανήσυχου του ποδοσφαίρου
- 49 και σήμερα: Ολική έκλειψη Ηλίου στις 12 Αυγούστου - Πού θα τη δουν και για πόση ώρα