Το πρόστιμο της Μπάγερν στον Ριμπερί για τη «χρυσή μπριζόλα»
NewsroomΠρόστιμο στον Γάλλο ποδοσφαιριστή Φρανκ Ριμπερί επέβαλε η Μπάγερν Μονάχου. Αιτία ήταν οι αναρτήσεις του ποδοσφαιριστή στα social media που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.
Το ταξίδι του Ριμπερί στο Ντουμπάι και η επίσκεψή του στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων του Salt Bae προκάλεσαν ακόμη και την οργή των Γερμανών πολιτικών.
Το επίμαχο βίντεο
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο είναι έτοιμος να δοκιμάσει μία μπριζόλα που είναι καλυμμένη με φύλλα χρυσού. Αυτό προκάλεσε την οργή των φιλάθλων, οι οποίοι κατηγόρησαν τον άσσο ακόμη και για επίδειξη πλούτου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται στον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Πάντως, ο Ριμπερί απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε.
Ο ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε χυδαίους χαρακτηρισμούς και έκανε λόγο για «ψευτοδημοσιογράφους, οι οποίοι είναι πάντα αρνητικοί».
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα