Αθλητισμός|23.02.2021 18:34

Ο Χεζόνια αντί του Μακ στο ελληνικό ρόστερ του Παναθηναϊκού

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε τη βόμβα με Μάριο Χεζόνια και θα την εκμεταλλευτεί όχι μόνο στα εναπομείναντα ματς της Euroleague αλλά και στην τελική ευθεία της ελληνικής Basket League και του Κυπέλλου. Δεδομένου άλλωστε ότι ο ευρωπαϊκός στόχος χάθηκε νωρίς για το Τριφύλλι, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εξασφαλίσουν τα πρωτεία εντός των συνόρων. Ως εκ τούτου, ο Κροάτης φόργουορντ θα δηλωθεί στο ελληνικό ρόστερ των Πρασίνων αντί του Μακ.

Με τα νέα δεδομένα η εξάδα των ξένων που θα έχει στη διάθεσή του ο Όντεντ Κάτας θα απαρτίζεται από τους Τι Τζέι Μπρέι, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Άαρον Ουάιτ και Μπεν Μπέντιλ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ πάντως θα παραμείνει στο ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Απριλίου, όταν και ολοκληρώνεται η regular season της Euroleague. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν πόιντ γκαρντ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, μιας και ο Μπρέι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση φέτος. 

Διαβάστε επίσης: Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κρίστοφερ Κνετ έχασε το ματς με ΠΑΟ λόγω εγκαύματος από μπριζόλα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την υπέρβαση στην υπόθεση Χεζόνια και όπως ανέφερε ο Τάκης Τριαντόπουλος στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA, δεν σκοπεύουν να πάρουν και νέο πλέι μέικερ. Επομένως, ο... φευγάτος Μακ συνεχίζει στο «πράσινο στρατόπεδο», τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της Euroleague. Σημειωτέον ότι ο Μπρέι θα παίζει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει ήδη δηλωθεί, αντί του Μάρκους Φόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 36 του

EuroleagueΠαναθηναϊκόςμπάσκετBasket LeagueΜάριο Χεζόνια