Αθλητισμός|25.02.2021 19:32

Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο! Περισσότεροι από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τον Μάριο Χεζόνια!

Newsroom

Παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και έσπευσαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτούν και να αποθεώσουν τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σταρ, o οποίος αφίχθη στην Ελλάδα στις 17.25 για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πράσινους, έγινε δεκτός εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους του Τριφυλλιού, που φώναζαν ρυθμικά «Super Mario», ενώ είχαν ετοιμάσει και ένα πανό που έγραψε «Welcome home Mario».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μάλιστα, εκτός της θερμής υποδοχής, επεφύλαξαν στον Μάριο Χεζόνια και μια έκπληξη. Τον περίμεναν με μια τούρτα καθώς έφτασε στην Ελλάδα ανήμερα των 26ων γενεθλίων του. Κατά την έξοδό του από την αίθουσα αφίξεων ο Χεζόνια, ο οποίος ήταν ντυμένος στα πράσινα, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της νέας του ομάδας για τους οποίους δήλωσε: «Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στον πλανήτη» και πρόσθεσε: «Τα καταφέραμε, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο - Εστειλε τον γάτο του στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ για να αποθεραπευτεί!

Αναφορικά με την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί εν μέσω lockdown δήλωσε έκπληκτος και σχολίασε: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη».

Δείτε video από την άφιξη του Χεζόνια

ΠαναθηναϊκόςμπάσκεταεροδρόμιοΜάριο Χεζόνια