Αθλητισμός|27.02.2021 18:21

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 2-1: Τίποτα, τίποτα δεν την σταματά!

Newsroom

Το Μάντσεστερ Σίτι εξπρές δεν λέει να σταματήσει. Η εκπληκτική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την επιστροφή στον θρόνο της Premier League. Οι Πολίτες επικράτησαν στο ρελαντί της Γουέστ Χαμ με 2-1 και δεν δείχνουν διάθεση για να χαλαρώσουν. Το καταδεικνύουν στον απόλυτο βαθμό οι 20 σερί νίκες -επίδοση ρεκόρ στην Αγγλία- που έχει η Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις τους τελευταίους δυόμισι μήνες (τελευταία απώλεια βαθμών στις 15 Δεκεμβρίου)!

Παράλληλα, όμως η Μάντσεστερ Σίτι διατηρεί ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 27 αγώνων με την τελευταία ήττα να έχει καταγραφεί στις 21 Νοεμβρίου από την Τότεναμ. Από τότε πέρασαν τρεις μήνες δίχως ήττα! Και η Σίτι συνεχίζει καθώς λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γκλάντμπαχ στο Champions League, επικράτησε και της φορμαρισμένης Γουέστ Χαμ (τέταρτη στη βαθμολογία) φτάνοντας στο +13 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δοκιμάζεται την Κυριακή (28/2) στο Λονδίνο με την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Σαρωτικές αλλαγές στη Μαρσέιγ - Νέος προπονητής ο ιδιόρρυθμος Χόρχε Σαμπάολι

Η Σίτι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ρούμπεν Ντίας στο 30' έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρόινε, ο οποίος επέστρεψε στη δράση με μια συστημένη μπαλιά. Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε προσωρινά με τον Αντόνιο στο 43' αλλά οι Πολίτες στο 68' με γκολ του Στόουνς έγραψαν το τελικό 2-1 που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκτόνησε ο πρώην εθνικός προπονητής των ΗΠΑ που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση

Premier LeagueποδόσφαιροΓουέστ ΧαμΜάντσεστερ Σίτι