Αθλητισμός|28.02.2021 00:12

Bundesliga: Επέστρεψε στις νίκες με στυλ... Μπάγερν - Περίπατος και για Ντόρτμουντ

Newsroom

Η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από δύο σερί γκέλες στην Bundesliga επέστρεψε στις νίκες με... στυλ Μπάγερν. Διέλυσε με 5-1 την Κολωνία και έδειξε ξανά πως παραμένει αφεντικό στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία. Οι Βαυαροί μπήκαν στο ματς με διάθεση για να σφραγίσουν από νωρίς το τρίποντο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσούπο Μοτίνγκ (18') και τον Λεβαντόβσκι (33'). Η Κολωνία μείωσε στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου με τον Σκχίρι (2-1) αλλά οι παίκτες του Χάνσι Φλικ δεν είχαν όρεξη για περιπέτειες φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη με ένα ακόμη γκολ του Λεβαντόβσκι (65') και δύο του Γκνάμπρι (82', 86') αλλά με MVP τον Γκορέτσκα που έκανε... χατ-τρικ στις ασίστ!

Διαβάστε επίσης: Με μαγικά του Μέσι η Μπαρτσελόνα πέρασε από τη Σεβίλλη

Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ έκανε περίπατο απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ επικρατώντας 3-0. Στο 48' ο Νταούντ άνοιξε το σκορ, στο 58' ο Σάντσο ευστόχησε σε πέναλτι και στο 81' ο Ρεΐνιερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Καταιγιστική ήταν και η Στουτγάρδη, η οποία έχοντας για ένα ακόμη ματς ως βασικό τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, διέλυσε με 5-1 την ουραγό Σάλκε κι ανέβηκε στην ένατη θέση ελπίζοντας για μια θέση στα Κύπελλα Ευρώπης. Επίσης, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της Χέρτα με 2-0, παραμένοντας μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας κι εντός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου στοχεύει στο ένατο σερί πρωτάθλημα αλλά απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Λειψία που αν και έχανε 0-2 από την Γκλάντμπαχ στο 19' έκανε επική ανατροπή και με γκολ στο 93' νίκησε με 3-2! Παράλληλα πάντως μεγάλη μάχη γίνεται για την τετράδα του Champions League καθώς επί του παρόντος η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην πέμπτη θέση πίσω από τη τρίτη Βόλφσμπουργκ και την τέταρτη Αϊντραχτ.

Διαβάστε επίσης: Τίποτα, τίποτα δεν σταματά τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μπάγερν ΜονάχουΣτουτγκάρδηBundesligaΜπορούσια ΝτόρτμουντΣάλκεΚολωνία