Αθλητισμός|28.02.2021 23:34

Premier League: Ισόπαλο το Τσέλσι - Γιουνάιτεντ, επιστροφή στις νίκες η Λίβερπουλ

Newsroom

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League που φέρνει την Μάντσεστερ Σίτι στο +12 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, την οποία θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή (7/3, 18.30) στο Ετιχαντ. Παράλληλα, η Λίβερπουλ έπειτα από τέσσερις σερί ήττες στην Premiership, βρήκε ηρεμία επικρατώντας εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 χάρη στο γκολ του Τζόουνς στο 49' και στο αυτογκόλ του Μπράιαν στο 64' (σε σουτ του Φιρμίνο). Οι Κόκκινοι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την Τσέλσι και δύο από τη Γουέστ Χαμ και το εισιτήριο του Champions League

Κάντε Like εδώ στη σελίδα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ στο Facebook

Στο ντέρμπι της Τσέλσι με τη Γιουνάιτεντ, όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αποφεύγοντας την ήττα σε ένα μεγάλο ματς. Οι Κόκκινοι Διάβολοι παρέμειναν αήττητοι για 20ό εκτός έδρας ματς αλλά η διαφορά από τη Σίτι δύσκολα μαζεύεται, ιδίως με το φορμάρισμα που έχουν οι Πολίτες. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ εντός έδρας στα τέσσερα πρώτα ματς του Γερμανού στην Premier League. Παραμένει όμως εκτός τετράδας. Το παιχνίδι πάντως ήταν μέτριο με τη Γιουνάιτεντ να έχει μια ελαφρά υπεροχή.

Διαβάστε επίσης: Δικαιοσύνη για Παναθηναϊκό - ΑΕΚ στο κάκιστο ντέρμπι με γκολάρες

Προηγουμένως, η Τότεναμ ήταν σαρωτική (4-0) απέναντι στην Μπέρνλι με τον Γκάρεθ Μπέιλ να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι από τη στιγμή που επέστρεψε στην Αγγλία. Ο Ουαλός σκόραρε δύο φορές (2', 55'), ενώ έδωσε και μια ασίστ στον Κέιν, ο οποίος πέτυχε γκολ στο 15', ενώ δίχτυα βρήκε και ο Μόουρα στο 31.

Σε άλλα παιχνίδια της ημέρας η Αρσεναλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ με 3-1, ενώ η Κρίσταλ Πάλας και η Φούλαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0).

Διαβάστε επίσης: Νίκη από... πλατίνα με Γκάνεα και Σάσα για τον Αρη

Premier LeagueΤσέλσιΣέφιλντ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπέρνλιΤότεναμ