Αθλητισμός|28.02.2021 23:44

Serie A: Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι με Ρόμα αλλά η Ιντερ είναι ασταμάτητη

Newsroom

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της Serie A καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρόμα. Οι Ροσονέρι επικράτησαν 2-1 των Τζιαλορόσι έπειτα από μεγάλη μάχη και παρέμειναν στο κυνήγι της προπορευόμενης Ιντερ που βρίσκεται στο +4 μετά τη νέα επικράτησή της επί της Τζένοα με 3-0. Η Μίλαν άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Κεσί στο 43', η Ρόμα ισοφάρισε προσωρινά με τον Βερετί στο 50' αλλά οι Μιλανέζοι πήραν ξανά προβάδισμα με τον Ρέμπιτς στο 58'.

Κάντε Like εδώ στη σελίδα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ στο Facebook

Το μεσημέρι πάντως η Ιντερ είχε κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τζένοα ανοίγοντας το σκορ προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Λουκάκου, ενώ ο Νταρμιάν στο 69' και ο Αλέξις Σάντσες στο 77' διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για τους Νερατζούρι που μετρούν πέντε σερί νίκες στη Serie A βρίσκονται στο +4 από τη Μίλαν και στο +10 από τη Γιουβέντους που έχει ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Στο μηδέν Τσέλσι - Γιουνάιτεντ, επιστροφή στις νίκες για Λίβερπουλ

Προηγουμένως, η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαμπντόρια με 2-0 με σκόρερ τους Μαλινόβσκι και Γκοσέν, όπως και η Κάλιαρι από την έδρα της Κροτόνε με το ίδιο σκορ (0-2) αλλά και η Νάπολι με την Μπενεβέντο με γκολ του Μέρτενς και του Πολιτανό, ενώ η Ουντινέζε νίκησε 1-0 της Φιορεντίνα με γκολ του Νεστορόβσκι στο 86' και απομακρύνθηκε οριστικά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Δικαιοσύνη για Παναθηναϊκό - ΑΕΚ στο κάκιστο ντέρμπι με γκολάρες

ΜίλανSerie AΙντερΤζένοαΑταλάνταΡόμα - Roma