Αθλητισμός|01.03.2021 23:09

Ολυμπιακός: Ζημιά στο γόνατο ο Σεμέδο χάνει τους αγώνες με Αρσεναλ

Newsroom

Σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ρούμπεν Σεμέδο έπαθε ζημιά στο αριστερό γόνατο και θα χάσει τις επερχόμενες σημαντικές μάχες των Ερυθρόλευκων. Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε ένα μαρκάρισμα στον Νίνη, τον οποίο έριξε στο έδαφος. Κατά την πτώση του όμως ο άσος του Βόλου έπεσε πάνω στο γόνατο του Σεμέδο που ένιωσε το πρόβλημα ζητώντας λίγο αργότερα την ιατρική φροντίδα από το τιμ του Ολυμπιακού.

Κάντε Like εδώ στη σελίδα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ στο Facebook

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε στο 35' τον Σεμέδο για τον οποίο όμως η αρχική διάγνωση δεν είναι θετική καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κάκωση-ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Θα υποβληθεί πάντως και σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (2/3) προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Ιδανική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στην Ντόχα

Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι θα λείψει από το επερχόμενο ματς της Πέμπτης (4/3) με τον Αρη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, όπως και από τα δύο παιχνίδια με την Αρσεναλ στους 16 του Europa League καθώς εκτιμάται ότι θα απουσιάσει από τη δράση 3-4 εβδομάδες. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό δεδομένου ότι ο Σεμέδο είναι ο βασικός στόπερ της ομάδας.

ποδόσφαιροΡούμπεν ΣεμέδοΟλυμπιακόςSuperLeague