Αθλητισμός|02.03.2021 00:28

Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 1-1: Γκέλα και χαμένη ευκαιρία

Newsroom

Η πρώτη γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga έπειτα από τέσσερις σερί νίκες, στέρησε από τους Μερένχες τη μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσουν σε απόσταση τριών πόντων την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει και ματς λιγότερο) έξι μέρες πριν από τη μεταξύ τους μάχη στο Wanda Metropolitano την ερχόμενη Κυριακή (7/3). Η εξαιρετική Σοσιεδάδ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που λίγο έλειψε να χάσει κιόλας καθώς η ήττα απετράπη χάρη στο γκολ του Βινίσιους στο 89'.

Κάντε Like εδώ στη σελίδα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ στο Facebook

Κάπως έτσι η Ρεάλ ισοβάθμησε ξανά με την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση αλλά έμεινε στο -5 από την Ατλέτικο που έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο +8 κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τον τίτλο. Εξαρχής φάνηκε ότι η Σοσιέδαδ δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος για τους Μαδριλένους, που μετά το 55' ένιωσαν έντονη πίεση. Ηταν η στιγμή που ο Μονρεάλ σημάδεψε το κεφάλι του Πόρτου, ο οποίος με εντυπωσιακό άλμα και εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σοσιεδάδ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για το εισιτήριο στα Κύπελλα Ευρώπης καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Ζημιά στο γόνατο ο Σεμέδο χάνει τους αγώνες με Αρσεναλ

Στο μεταξύ σε ματς για την Premier League  η Εβερτον επικράτησε 1-0 της Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ του Ριτσάρλισον στο 9' και συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που έχει και ματς λιγότερο, έπιασε τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία, ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ιδανική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στην Ντόχα

ΣαουθάμπτονLa LigaΕβερτονΡεαλ ΜαδρίτηςΡεάλ ΣοσιεδάδποδόσφαιροPremier League