Αθλητισμός|02.03.2021 23:25

Αντώνης Σιγάλας: Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα δηλώθηκε στη λίστα του Παναθηναϊκού στη Euroleague

Newsroom

Ο Γιώργος Σιγάλας έκανε σπουδαία καριέρα με την μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού αλλά ο γιος του Αντώνης Σιγάλας κάνει τα πρώτα του βήματα με τη φανέλα του «αιώνιου» αντιπάλου Παναθηναϊκού. Στην περίπτωση της οικογένειας Σιγάλα πράγματι «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» μόνο που αντί για κόκκινο έγινε πράσινο!

Ο Αντώνης Σιγάλας τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε γνωστός καθώς το όνομά του δηλώθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στη Euroleague. Αλλωστε, και μόνο η παρουσία ενός Σιγάλα στην μπασκετική ομάδα του Τριφυλλιού αποτελεί είδηση, δεδομένου ότι ο πατέρας του υπήρξε αρχηγός του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης το 1997 σε εποχές που οι Ερυθρόλευκοι κυριαρχούσαν στο ελληνικό μπάσκετ. Γι' αυτό και η είδηση έγινε αμέσως viral.

Διαβάστε επίσης: Super Μάριο αλλά μόνος - Τα highlights του Χεζόνια στο ντεμπούτο του

Πώς έφτασε όμως ο 18χρονος Αντώνης Σιγάλας να δηλώνεται στο ευρωπαϊκό ρόστερ του Παναθηναϊκού; Ουσιαστικά, ο κορονοϊός ανάγκασε τις ομάδες να δηλώσουν παίκτες από τα εφηβικά τους τμήματα προκειμένου να έχουν λύσεις σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα Covid-19. Ως εκ τούτου, κι ο Παναθηναϊκός προώθησε έξι νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πρόκειται για τους πιτσιρικάδες Γιάννη (2004, 1.98μ.) και Νεοκλή Αβδάλα (2006, 1.96μ.), τον Μανώλη Δήμου (2004, 1.90μ.), τον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο (2003, 1.93μ.), τον Γιάννη Πάτα (2003, 1.94μ.) και τον Αντώνη Σιγάλα (2003, 1μ.88).

Ο υιός Σιγάλας, ο οποίος παίζει ως γκαρντ στις θέσεις «1» και «2», αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τους Πράσινους έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και τις ικανότητές του. 

Διαβάστε επίσης: Πρώτη αποστολή εξετελέσθη για Τσιτσιπά στο ATP του Ρότερνταμ

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueΟλυμπιακόςΑντώνης ΣιγάλαςΓιώργος Σιγάλας