Αθλητισμός|04.03.2021 00:22

Premier League: Γκέλαρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Κρίσταλ Πάλας και πάει στο ντέρμπι με -14

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας παραμονές του ντέρμπι της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι και πηγαίνει την Κυριακή (7/3) στο Ετιχαντ έχοντας διαφορά 14 βαθμών από την προπορευόμενη στη βαθμολογία και αήττητη επί 21 σερί ματς συμπολίτισσα. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβεβαίωσε πως περνάει μια μίνι αγωνιστική κρίση, η οποία πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι δεν μπορεί να σκοράρει. Είναι ενδεικτικό ότι για τρίτο σερί ματς έμεινε στο 0-0, όπως συνέβη και στις αναμετρήσεις με τη Σοσιεδάδ και την Τσέλσι.

Προηγουμένως, η Λέστερ επιβεβαίωσε ότι δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της καθώς υπέπεσε σε τρίτη γκέλα σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας στο Europa League και την ήττα από την Αρσεναλ. Οι Αλεπούδες έμειναν στο 1-1 με την Μπέρνλι που πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία. Ο Βύντρα άνοιξε το σκορ στο 4' για τους γηπεδούχους, ο Ιχεανάτσο ισοφάρισε για τη Λέστερ στο 34' αλλά μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Η Μίλαν σώθηκε στο 97' από ήττα, ματσάρα το Σασουόλο - Νάπολι

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Αστον Βίλα χάρη σε γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 30'. Μάλιστα παρά το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 57' λόγω αποβολής του Γκαγκιέλκα, διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ.

Premier LeagueΛέστερΆστον ΒίλαΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΚρίσταλ ΠάλαςΣέφιλντ ΓιουνάιτεντΜπέρνλιποδόσφαιρο