Αθλητισμός|04.03.2021 17:43

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη και «άγρια γκάζια» οπαδών σε παίκτες και Μπόλονι

Newsroom

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα εξόργισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού στο Κορωπί για να τα «ψάλλουν» σε παίκτες και προπονητή. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων των «πρασίνων» βρέθηκε την Πέμπτη (4/3) το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης» και μίλησε σε σκληρή γλώσσα προς όλους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας με άγριες διαθέσεις, διέκοψαν την προπόνηση που άρχισε στις 15.30 και επιτέθηκαν φραστικά σε ποδοσφαιριστές αλλά και στον προπονητή της ομάδας Λάζλο Μπόλονι, στους οποίους χρεώνουν βεβαίως τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον μοναδικό στόχο που είχε απομείνει για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες από το υπό σχεδιασμό γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας. Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπ... όποιος δεν μπορεί δρόμο» ειπώθηκε μεταξύ άλλων, ενώ έντονη ήταν η κριτική που ασκήθηκε και στον Μπόλονι, ο οποίος επίσης τα άκουσε σε έντονο ύφος.

Διαβάστε επίσης: Εγκλημα Μπόλονι και παικτών και τιμωρία από τον ΠΑΣ Γιάννινα

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςοπαδοί