Αθλητισμός|06.03.2021 15:43

Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι έτοιμος για μεγάλα άλματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom

Ο Μίλτος Τεντόγλου αμέσως μετά την back to back κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστό του Τόρουν, μίλησε αποκλειστικά στο OPEN TV και στην Ελβη Μιχαηλίδου

Για το χρυσό μετάλλιο: «Το μόνο πρόβλημα ήταν το πόδι, για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος. Ήμουν έτοιμος για να κάνω μεγάλο άλμα από την αρχή και στον προκριματικό και στον τελικό».

Για την επίδοση: «Είναι η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, κάτι που είναι έξτρα».

Διαβάστε επίσης: «Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Για τον αγώνα: «Είχα πολύ δυνατούς αντιπάλους. Έγινε απίστευτος αγώνας, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιος σε Ευρωπαϊκού κλειστού. Φοβήθηκα σε κάποιο σημείο γιατί ήξερα από την αρχή ότι ο Μόντλερ θα κάνει καλό άλμα. Είμαστε και φίλοι, είπα στον προπονητή μου ότι είναι πολύ επικίνδυνος. Ο μόνος λόγος που φοβήθηκα λίγο ήταν επειδή άφηνα άλματα. Αν ήμουν υγιής θα μπορούσα να κάνω και 8,50».

Για τον τραυματισμό του: «Αγωνίστηκα με δεμένο πόδι και αντιφλεγμονώδη. Εχω να κάνω κανονικά άλματα πολύ καιρό, δεν κατέβηκα στον αγώνα με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Για τη συνέχεια και το Τόκιο: «Κάποιες μέρες θα κάνω θεραπείες και θα ξεκουραστώ. Ισως πάμε σε κάποια προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ελπίζω να είμαι υγιής και να πάει καλά η προετοιμασία. Αν γίνουν αυτά τα δύο είμαι έτοιμος για μεγάλα άλματα».

Για το πού αφιερώνει το μετάλλιο: «Σίγουρα σε σένα (σ.σ: στην δημοσιογράφο), στη φυσιοθεραπεύτριά μου, Ελισάβετ Αναστασάκη, στον προπονητή μου και... σε μένα, γιατί αυτή τη χρονιά πέρασα περίεργα»!

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Το πρόγραμμα των αγώνων

Μίλτος Τεντόγλουδημοσιογράφοςχρυσό μετάλλιο