Αθλητισμός|06.03.2021 20:55

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Αλύγιστος και στο Περιστέρι με ρεκόρ

Newsroom

Ο αλύγιστος Αστέρας Τρίπολης έμεινε όρθιος και στο Περιστέρι όπου απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ατρόμητο και παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Η ομάδα της Αρκαδίας μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε και πάλι να μείνει αήττητος συμπληρώνοντας δέκα παιχνίδια δίχως ήττα στη Super League, επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τον Αστέρα. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος μολονότι βελτίωσε την εικόνα του συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια, έμεινε και πάλι δίχως νίκη για πέμπτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι άρχισε νωχελικά για τις δυο ομάδες αλλά ο Ατρόμητος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε. Στο 19' ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά κι ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ατρόμητος σκόραρε και δεύτερη φορά με τον Αγκάγιεφ, το τέρμα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Αίμα και άμμος στο Ηράκλειο με θρίαμβο της ΑΕΛ επί του ΟΦΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, είχε την κατοχή αλλά δεν είχε βρει τον τρόπο για να σκοράρει. Τα κατάφερε όμως με μια «χρυσή» αλλαγή από τον Ράσταβατς. Ο Σέρβος κόουτς στο 75' έριξε στη μάχη τον Αλί Μπαμπά, κι εκείνος στην πρώτη επαφή με την μπάλα στο 77' με καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (1-1).

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91'.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (28' Μαντάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ουμπίδες (81' Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46' Νταβιώτης), Μουνίθ (67' Γκάλο), Μανούσος (67' Κωτσόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας (75' Ρούμπεν Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (62' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (92' Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (46' Λουίς Φερνάντες), Μπαράλες, Κρέσπι (75' Αλί Μπαμπά).

Διαβάστε επίσης: Συμβόλαιο καρδιάς του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια

ΑτρόμητοςΑστέρας ΤρίποληςSuperLeagueποδόσφαιρο