Αθλητισμός|06.03.2021 22:08

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0: Το έκανε ξανά ο ΠΑΣ, ανεκδιήγητος ο ΠΑΟ

Newsroom

Αν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, τι να πει κανείς για το... τρις εξαμαρτείν! Ο Παναθηναϊκός το έκανε ξανά, αυτή τη φορά στη Super League, και ηττήθηκε (1-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την προ εβδομάδων ήττα στο Αγρίνιο με 2-1 και την ήττα-αποκλεισμό στη Λεωφόρο μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, οι Πράσινοι έχασαν και πάλι από την εκπληκτική ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη που έχει βρει τον τρόπο να αποσυντονίζει πλήρως τον Λάζλο Μπόλονι και τους παίκτες του.

Είναι φανερό ωστόσο, ότι ο αγωνιστικός κατήφορος δεν έχει τελειωμό για το Τριφύλλι που μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις ήττες (οι τρεις από τον ΠΑΣ) και μια ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός που είχε μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσει στην τετράδα που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης, κατόρθωσε να βρεθεί στην έκτη θέση της Super League ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα που ήδη έχει... πετάξει για την τετράδα του Κυπέλλου, επιβεβαίωσε ότι διάγει την καλύτερη φάση του στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν με τρία σερί ματς χωρίς ήττα. 

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες άρχισε όπως και στη Λεωφόρο με τον ΠΑΣ να πιέζει και να αιφνιδιάζει τον Παναθηναϊκό καθώς μετά τη χαμένη ευκαιρία του Σάλιακα στο 9', ακολούθησε το γκολ στο 19'. Ο Αϊτόρ επιχείρησε να κάνει μια παράλληλη μπαλιά στο κέντρο, ο Πίρσμαν έκλεψε, η μπάλα έφτασε στον Μιλιντσεάνου ο οποίος πλάσαρε εύστοχα κι άνοιξε το σκορ (1-0). 

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτη καθώς οι Πράσινοι συνέχισαν να μην βγάζουν ενέργεια αλλά και να μην έχουν ιδέες μέσα στο γήπεδο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την εύκολη διαχείριση του ματς από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 70' με ένα σουτ του Μαουρίσιο αποτελεί ενδεικτικό της εικόνας που παρουσίασε το Τριφύλλι στο ματς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (77' Παμλίδης), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73' Λιάσος), Κρίζμαν (12' Μιλιντσεάνου - 91' Εραμούσπε). 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Σανκαρέ (37' Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής (77' Καρλίτος), Ιωαννίδης (66' Μακέντα), Αϊτόρ (66' Χατζηγιοβάνης).

Διαβάστε επίσης: Αλύγιστος Αστέρας και στο Περιστέρι με ρεκόρ

ΠΑΣ ΓιάννιναΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροSuperLeague