Αθλητισμός|07.03.2021 00:48

Γιουβέντους - Λάτσιο 3-1: Καθάρισε ο Μοράτα απόντος του Ρονάλντο

Newsroom

Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Γιουβέντους από τη μάχη για τη Serie A. Μολονότι η Γηραιά Κυρία βρίσκεται στο -7 από την προπορευόμενη Ιντερ, το γεγονός ότι φωνάζει «παρών» σε όλα τα μεγάλα ματς κι ότι βεβαίως αποτελεί τη μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας τα τελευταία χρόνια, την καθιστά τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για το σκουντέτο. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο το απέδειξε και στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, η οποία μολονότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Κορέα στο 14' εν τέλει ηττήθηκε με 3-1.

Η Γιουβέντους αντεπιτέθηκε, και αφού ισοφάρισε στο 39' με τον Ραμπιό, στο β' ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Μοράτα, ο οποίος απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αρχική ενδεκάδα (μπήκε αλλαγή στο 69') πέτυχε δύο γκολ στο 57' και το 60' διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ των Τορινέζων.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Χάαλαντ ωραίος, αλλά ο παλιός Λεβαντόβσκι αλλιώς

Στα άλλα ματς της ημέρας, η φορμαρισμένη Ουντινέζε νίκησε 2-0 τη Σασουόλο του Κώστα Κυριακόπουλου (έπαιξε βασικός) με γκολ του Γιορέντε και του Περέιρα, ενώ η Σπέτσια και η Μπενεβέντο έμειναν στο 1-1 με γκολ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Ντανιέλε Βέρντε και του Γκάιχ.

Serie AΓιουβέντουςποδόσφαιροΛάτσιο