Αθλητισμός|07.03.2021 18:23

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1: Νέα κατάρα, έχασε για 6ο σερί ματς στο Ανφιλντ

Newsroom

Η Λίβερπουλ έχασε ξανά στο Ανφιλντ, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ (0-1), και συνεχίζει στην κατηφόρα δίχως φρένα. Λες και η κατάρα που έσπασε το περασμένο καλοκαίρι με την επιστροφή στον θρόνο της Premier League, ενεργοποίησε μια νέα κατάρα για τους Ρεντς. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η αδιανόητη αγωνιστική καθίζηση που έχει υποστεί η μέχρι πρότινος ομαδάρα του Γιούργκεν Κλοπ;

Η Λίβερπουλ, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις και της μικρομεσαίας Φούλαμ (το νικητήριο γκολ ο Λεμινά στο 45'), που δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία διευρύνοντας το χειρότερο ρεκόρ από καταβολής ίδρυσης του συλλόγου, ενώ πλέον φέρει και τον μη τιμητικό τίτλο της χειρότερης πρωταθλήτριας όλων των εποχών! Η ομάδα του Μερσεσάιντ ηττήθηκε για έκτη σερί φορά (!) στο Ανφιλντ, επίδοση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του κλαμπ. Μάλιστα, η ομάδα του Κλοπ, στο ίδιο διάστημα δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει ούτε ένα γκολ σε κανονική ροή αγώνα, πέραν μιας εκτέλεσης πέναλτι από τον Σαλάχ (στην ήττα από τη Σίτι), συμπληρώνοντας συνολικά 630 λεπτά χωρίς τέρμα, καθώς είχε προηγηθεί και το 0-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τις ήττες από Μπέρνλι (0-1), Μπράιτον (0-1), Μάντσεστερ Σίτι (1-4), Εβερτον (0-2), Τσέλσι (0-1) και Φούλαμ (0-1).

Διαβάστε επίσης: Τρίποντο στο ρελαντί για Ολυμπιακό αλλά ανησυχία για Μπα

Είναι μάλιστα τέτοιο το μπλακ άουτ που έχει υποστεί η Λίβερπουλ, που πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το εισιτήριο για τα Κύπελλα Ευρώπης! Βρίσκεται στην έβδομη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Εβερτον που έχει και δύο ματς λιγότερα.

Premier LeagueποδόσφαιροΛίβερπουλΦούλαμ