Αθλητισμός|07.03.2021 20:28

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: Χρυσό τρίποντο παραμονής με Αριγίμπι

Newsroom

Τρεις βαθμούς από ατόφιο χρυσάφι έριξε ο Παναιτωλικός στο σακούλι του που προσφέρουν άλλον αέρα στο κυνήγι της σωτηρίας. Τα «καναρίνια» επικράτησαν (1-0) του Βόλου με το «χρυσό» - γκολ του Αμερικανού μεσοεπιθετικού Αριγίμπι (75΄) έφτασαν τους 20 βαθμούς, ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση και προσπέρασαν ΟΦΗ και Λαμία στο «Survivor» της Super League.

Το γόρδιο δεσμό για τον Παναιτωλικό έλυσε ο Αριγίμπι στο 75'. Ο Ταχάρ που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι αντί του Ντίας στο 54' με ωραία ατομική προσπάθεια, έδωσε ασίστ πάσα κι έτοιμο γκολ στον Αμερικανό μεσοεπιθετικό ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει κι έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 80' οπότε μετά από παράλληλα σέντρα του Φεράρι ο Δουβίκας δεν μπόρεσε να βρεθεί για μισό βήμα στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Τρίποντο στο ρελαντί για Ολυμπιακό αλλά ανησυχία για Μπα

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα (70' Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντάλσιο (84' Μαλής), Μάζουρεκ (83' Ντουάρτε), Ντίας (54' Ταχάρ), Αριγίμπι, Καρέλης (70' Ματσόλα).

Βόλος: Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης (76' Μπουένο), Ριένστρα (66' Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας.

SuperLeagueποδόσφαιροΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣ