Αθλητισμός|07.03.2021 20:11

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: O Mπενζεμά κράτησε όρθια τη Βασίλισσα

Newsroom

Το γκολ του Λουίς Σουάρες ήταν μισό πρωτάθλημα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που όμως απέτυχε να «τελειώσει» το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο β' ημίχρονο όταν είχε τις ευκαιρίες και το πλήρωσε στο τέλος με την ισοφάριση του Καρίμ Μπενζεμά (1-1).

Ήθελε δύο λεπτά για να τελειώσει. Η Ατλέτικο δεν κρατούσε απλώς την νίκη στα χέρια της. Κρατούσε σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Θα πετούσε εκτός μάχης την Ρεάλ Μαδρίτης και με νίκη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο θα μπορούσε να πάει τη διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα στο +8. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πατήσει καν στην αντίπαλη περιοχή, όλες οι απειλές της ήταν εξ αποστάσεως. Αντιθέτως, οι Ροχιμπλάνκος είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για το 2-0. Κι η Βασίλισσα αρνήθηκε να υποκύψει. Το μυαλό του Μπενζεμά έφτιαξε κάτι από το... τίποτα και ο Γάλλος επιθετικός δύο λεπτά πριν το τέλος έγραψε το τελικό 1-1, που κάνει την Μπαρτσελόνα να… χαμογελά καθώς βρίσκεται στο -3 από την κορυφή με ματς περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Νέα κατάρα για Λίβερπουλ, έχασε για 6ο σερί ματς στο Ανφιλντ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε κάνει εκπληκτική εκκίνηση στο ντέρμπι καθώς με τη συμπλήρωση 15' άνοιξε το σκορ. Ο Γιορέντε έκανε εκπληκτική ενέργεια, έβγαλε καταπληκτική πάσα για τον Ουρουγουανό, ο οποίος εκτέλεσε τον Κουρτουά (1-0) σκοράροντας για 17η φορά εφέτος και 12η απέναντι στους Μερένχες!

ποδόσφαιροLa LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΑτλέτικο Μαδρίτης