Αθλητισμός|08.03.2021 16:28

ΑΕΚ: Νέος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ ο Γιώργος Κοσμάς

Newsroom

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς ο Γιώργος Κοσμάς αναλαμβάνει χρέη Α' αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στον Δικέφαλο. Επειτα από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των media, αρχικά ως ρεπόρτερ ΑΕΚ κι ακολούθως ως διευθυντικό στέλεχος σε ΜΜΕ του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου, ο Γιώργος Κοσμάς παίρνει κομβικό ρόλο στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του OPEN TV διαδέχεται στα διοικητικά της Ενωσης τον Μηνά Λυσάνδρου.

Ο Γιώργος Κοσμάς από αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3) είχε στενή συνεργασία με τον Μηνά Λυσάνδρου σε μια πρώτη ενημέρωση για τις αρμοδιότητές του και τα άμεσα ζητήματα που προέχουν. Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος πιθανότατα θα έχει αποχωρήσει και τυπικά από την ΠΑΕ ως το τέλος Μαρτίου, ενώ ήδη το νέο στέλεχος της Ενωσης έπιασε δουλειά. Επίσης, το προσεχές διάστημα θα γίνει και η τυπική ανάδειξη του Γιώργου Κοσμά σε Α' αντιπρόεδρο από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ γύρισε από την... κόλαση στο ντέρμπι με Αρη με δύο γκολ στο φινάλε

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κοσμάς θα αναλάβει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, στη θέση του Μηνά Λυσάνδρου. Ο Γιώργος Κοσμάς προέρχεται από το χώρο των Media, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια ρεπόρτερ ΑΕΚ και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει υπάρξει διευθυντικό στέλεχος σε σειρά ΜΜΕ του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου. Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στον Γιώργο Κοσμά καλή επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων». 

ΑΕΚΜηνάς ΛυσάνδρουποδόσφαιροΓιώργος ΚοσμάςSuperLeague