Αθλητισμός|08.03.2021 18:35

ΠΑΟΚ: Παραίτηση Ολαφ Ρέμπε και επιστροφή στη Γερμανία

Newsroom

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ολαφ Ρέμπε καθώς από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του SDNA, είχε υποβάλει την παραίτησή του. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν τα σενάρια και τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που ανέφεραν ότι βρίσκεται προ των πυλών της Νυρεμβέργης.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής Ολα Ρέμπε έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Δικεφάλου από την περασμένη εβδομάδα, ενώ παράλληλα είχε φουντώσει και η φημολογία στη Γερμανία για τον επαναπατρισμό του. Δεν είναι καθόλου τυχαία βεβαίως τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νυρεμβέργης (ομάδα της Bundesliga 2), που προφανώς τον προσέγγισε το προηγούμενο διάστημα. Εν τέλει, το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) η Νυρεμβέργη ανακοίνωση την πρόσληψή του.

Η Νυρεμβέργη άνοιξε διάπλατα την πόρτα για το Γερμανό τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου καθώς ο Ντίτερ Χέκινγκ ήθελε πολύ την απόκτησή του δεδομένης της καλής συνεργασίας που είχαν οι δύο άνδρες στη Βόλφσμπουργκ. Πάντως ο Ρέμπε θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ολαφ ΡέμπεποδόσφαιροΠΑΟΚΝυρεμβέργη