Αθλητισμός|13.03.2021 08:49

Ικερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Newsroom

Επειτα από περίπου έντεκα χρόνια συμβίωσης και έγγαμου βίου ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ισπανία με μια κοινή δήλωση γεμάτη συναίσθημα έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, ο Ικερ και η Σάρα τονίζουν ότι παραμένουν φίλοι με προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών τους.

«Η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση» αναφέρει αρχικά η δήλωσή τους.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για Κασίγιας - Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Και καταλήγει το μήνυμα που έστειλαν από κοινού μέσω social media: «Ο σεβασμός, η αφοσίωση και η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον. Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε τόσο σε ό,τι αφορά το παρόν όσο και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Το περίφημο φιλί on air

Ο έρωτας του Ικερ Κασίγιας και της Σάρα Καρμπονέρο είχε γίνει γνωστός και συνάμα viral το καλοκαίρι του 2010, οπότε η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική. Εκεί, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του διεθνούς Ισπανού γκολκίπερ στην όμορφη δημοσιογράφο, ο Κασίγιας της αφιέρωσε on air τη νίκη δίνοντάς της ένα θερμό φιλί σε live μετάδοση...

Tα προβλήματα υγείας

Η τελευταία διετία υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για το ζευγάρι καθώς στις αρχές του Μαΐου του 2019 ο Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Πόρτο έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα η Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου.

Τα σύννεφα στη σχέση

Ηδη πάντως το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες για τον επερχόμενο χωρισμό. Ο ίδιος ο Κασίγιας είχε παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν είχε σταθεί όσο θα έπρεπε στο πλευρό της Καρμπονέρο στην περιπέτεια της υγείας που την ταλαιπώρησε, ενώ κι εκείνη στο ευχαριστήριο μήνυμά της είχε κάνει ειδική μνεία στην αδερφή της, δίχως να αναφερθεί στον Ικερ. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που προανήγγειλαν το διαζύγιο γι' αυτό και το ζευγάρι «αναγκάστηκε» να προχωρήσει σε επίσημη δήλωση...

Διαβάστε επίσης: Σάρα Καρμπονέρο - «Αυτό ήταν το φιλί της ζωής μου»

Ικερ ΚασίγιαςΣάρα Καρμπονέρο