Αθλητισμός|14.03.2021 00:25

Εμφραγμα υπέστη ο 37χρονος παλαίμαχος διεθνής Χιλιανός Μάρκ Γκονζάλες

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα η είδηση πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μαρκ Γκονζάλες υπέστη έμφραγμα σε ηλικία 37 ετών. Ο μέχρι πρότινος διεθνής άσος με της Εθνική Χιλής, που κατά το παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της Λίβερπουλ, της Μπέτις και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διακομίστηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Η σύζυγός του, μοντέλο και τηλεπερσόνα, Μάουρα Ριβέρα με ανάρτηση στα social media έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας του Μαρκ Γκονζάλες, ενημερώνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση έχοντας αποφύγει τον μεγάλο κίνδυνο. Ο Γκονζάλες υπήρξε σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Χιλής από το 2003 ως το 2016 έχοντας αγωνιστεί 56 φορές φορώντας το εθνόσημο, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας που κατέκτησε το Copa America το 2016. Επαιξε επίσης στο Μουντιάλ του 2010 και σε δύο ακόμη Copa America.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε και από τη Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι, γκέλαρε με Χετάφε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε συλλογικό επίπεδο άρχισε την καριέρα του στην Ουνιβερδιδάδ Κατόλικα, πήρε μεταγραφή για την Αλμπαθέτε κι από εκεί για τη Λίβερπουλ και πίσω στην Ισπανία για τη Σοσιεδάδ και την Μπέτις. Συνέχισε την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προτού επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, όπου έπαιξε σε Κατόλιkα, Σπορτ Ρεσίφε, Κόλο Κόλο και Μαγκαλάνες, όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

T

Ο Μαρκ Γκονζάλες, έχοντας πια επιστρέψει στο σπίτι του, έστειλε μήνυμα μέσω των social media ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε, ενώ τόνισε πως ήταν μια δύσκολη στιγμή γι' αυτόν και την οικογένειά του.

έμφραγμαποδόσφαιροΛίβερπουλΕθνική Χιλής