Αθλητισμός|14.03.2021 00:21

Πέρασε και από τη Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι, γκέλαρε με Χετάφε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Newsroom

Και ξανά προς τη δόξα τραβά η Μάντσεστερ Σίτι! Οι Πολίτες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League επέστρεψαν στις επιτυχίες μετρώντας ήδη δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που έκανε ευρύ ροτέισον αφήνοντας τουλάχιστον πέντε βασικούς εκτός ενδεκάδας ενόψει και Champions League, με ένα ξέσπασμα 13 λεπτών στο β' ημίχρονο έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Φούλαμ στο Λονδίνο και βρέθηκε ξανά στο +17 από τη Γιουνάιτεντ που έχει δύο ματς λιγότερα. Μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0 αλλά αρχικά ο Στόουνς στο 47' και εν συνεχεία ο Ζεσούς στο 56' και ο Αγουέρο στο 60' με πέναλτι -το πρώτο του εφετινό γκολ στο πρωτάθλημα (!)- διαμόρφωσαν το άνετο 0-3 στο Κρέιβεν Κότατζ.

Προηγουμένως για την Premier League η Μπέρνλι έριξε... βόμβα στην έδρα της Εβερτον επικρατώντας με 2-1 χάρη σε δύο γρήγορα γκολ του Γουντ στο 13' και του ΜακΝιλ στο 24'. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχου μείωσαν στο 32' με τον Κάλβερτ-Λιούιν το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους στερώντας τη δυνατότητα από την Εβερτον να προσπεράσει τη Γουέστ Χαμ και να πιάσει την πέμπτη θέση. Επίσης, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 1-0 της καταδικασμένης σε υποβιβασμό Γουέστ Μπρομ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 37', ενώ στο ματς που άνοιξε το σαββατιάτικο πρόγραμμα η Λιντς και η Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στο Ελαντ Ρόουντ.

Διαβάστε επίσης: Εμφραγμα υπέστη ο 37χρονος παλαίμαχος διεθνής Χιλιανός Μάρκ Γκονζάλες

Εχασε έδαφος η Ατλέτικο

Την ίδια ώρα ωστόσο στην Ισπανία για τη La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης γκέλαρε στην έδρα της Χετάφε καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0). Οι Ροχιμπλάνκος που είχαν ένα δοκάρι και ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες, δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης, που προηγουμένως είχε νικήσει δύσκολα την Ελτσε να μειώσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την κορυφή, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει ευκαιρία με νίκη (καθώς έχει ένα ματς λιγότερο) να μειώσει τη διαφορά από την προπορευόμενη Ατλέτικο στους τέσσερις βαθμούς. Σε άλλα ματς της ημέρας για τη La Liga, η Αλαβές αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κάντιθ και η Οσασούνα με τη Βαγιαδολίδ (0-0).

ΦούλαμΜάντσεστερ ΣίτιΧετάφεLa LigaPremier LeagueΑτλέτικο ΜαδρίτηςΜπέρνλιΕβερτονΚρίσταλ ΠάλαςποδόσφαιροΓουέστ Μπρομ