Αθλητισμός|14.03.2021 22:25

ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-3: Πέρασε από τη Λάρισα και πάει πλέι οφ με +16

Newsroom

Ο Ολυμπιακός διατήρησε την παράδοση, νίκησε (1-3) για 9η σερί φορά την ΑΕΛ και έκλεισε την κανονική περίοδο της Super League με τον καλύτερο τρόπο και με διαφορά ασφαλείας 16 βαθμών από τον δεύτερο Αρη που ουσιαστικά τον φέρνει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χασάν, Ανδρούτσος, Ελ Αραμπί τα γκολ των νικητών, μείωσε στο τέλος με τον Νούνιτς η Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασάν (το κέρδισε ο ίδιος από τον Χουσίνο) στο 33'. Ο Αιγύπτιος έφτασε τα 8 γκολ στη φετινή Super League και τα 12 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις αλλά στάθηκε άτυχος καθώς αμέσως μετά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Στο 55' ο Ολυμπιακός έφτασε και σε ένα δεύτερο γκολ με τον Ανδρούτσο, ο οποίος άλλαξε την μπάλα με τον Φορτούνη, ακολούθησε τη φάση και έπειτα από το σουτ του Μασούρα και την απόκρουση του Νάγκι, με πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 80' ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή κι έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Η ΑΕΛ που στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε πολύ την εικόνα και έγινε απειλητική, εν τέλει έφτασε στο γκολ και μείωσε στο 88' με τον Νούνιτς.

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ (22' λ.τρ. Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (82' Χαλάτσης), Στίφλερ, Ακούνια (83' Γλυνός), Πινακάς, Μουκαντζό (72' λ.τρ. Νούνιτς) και Ντουρμισάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (82' Βαλμπουενά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63' Μπρούμα), Φορτούνης (62' Σουρλής), Χασάν (37' λ.τρ. Μασούρας) και Κάιπερς (62' Ελ Αραμπί).

ΑΕΛΟλυμπιακόςποδόσφαιροSuperLeague